digg digg

Конференция RE-Source Southeast 2024

RE-Source Southeast – най-голямото събитие, посветено на корпоративното снабдяване с възобновяема енергия в Югоизточна Европа, ще се състои за 4-та поредна година в София.

 


Запазете си датите 15-16 май 2024 и се регистрирайте сега!

 


В рамките на събитието през 2024 г. ще бъдат разгледани най-новите тенденции при договорите за покупка на електроенергия (PPAs), търгуването с електроенергия, развитието на пазарите в региона, ESG стратегии и корпоративни политики за устойчивост, стратегии за декарбонизация, предизвикателствата пред мрежовите услуги и съхранението на енергията, възможностите за финансиране на ВЕИ проекти, и др.

 

Тазгодишното издание на RE-Source Southeast ще събере повече от 50 лектори и над 400 участници с различен профил – изпълнителни директори, мениджъри, анализатори, търговци, ръководители, консултанти и др.

 

Възползвайте се от възможността за срещи и създаване на контакти с водещи компании в индустрията, експерти на високо ниво и бъдещи партньори.

 

Запознайте се с предварителната програма и възможностите за спонсорство или се регистрирайте на events.resource-southeast.eu